X

Despre mine

Numele meu este Aida

Sunt Aida Gabor (Aidex*) și ocup un loc pe acest pământ din frumoasa zi de 26 august 1982. M-am născut la Deva şi am copilărit la Brănişca, o comună cochetă situată la 14 km de Deva, pe lunca râului Mureş. Am urmat un liceu teoretic la Deva, facultatea de Marketing la Timişoara, un master pe Relaţii Publice şi Publicitate la Bucureşti, iar primul meu job (pe lângă micile joburi din facultate) s-a consumat la o firmă care venea din Cluj la Bucureşti, deci am fost plimbăreață de mică.

Pe lângă călătorii, îmi mai plac maşinile, motoarele, zumba, salsa – dansul în general – muzica bună, mâncarea fină, filmele de acţiune şi cele cu umor bun, prietenii dragi şi, nu în ultimul rând, oamenii. Iubesc oamenii inteligenţi cu care pot povesti ore întregi şi de la care pot învăţa tot timpul ceva. În prezent, pe partea profesională, am o agenţie de Marketing & PR, Brandixit, un proiect curajos care îmi aduce multe satisfacţii.

De ce acest blog? Pentru ca că de fiecare data când povestesc cuiva vreo întâmplare din viaţa mea, acel cineva mă încurajează să-mi împărtăşesc istorisirile şi cu alţi oameni. De aceea m-am gândit să scriu aici despre experienţe, pasiuni, idei, trăiri, păreri, toate raportate la viaţa mea. Sper să vă placă! 🙂

*Aidex este porecla pe care mi-a dat-o o persoană dragă mie, iar dixit a venit natural alături.

Ce fac

Friends & Family 25%
Marketing & PR 30%
Social Media 20%
Blogging 25%
5